Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Uit eten op 10 kilometer hoogte

Het is gedaan met de standaard maaltijden in het vliegtuig: bij Lufthansa kun je deze zomer bestellen van de kaart. Voor businessclass-reizigers is dit niet heel indrukwekkend, maar deze a la carte-service is speciaal voor economy mensen. De keuze bestaat uit zes maaltijden: gegrilde Amerikaanse ...

Uit eten op 10 kilometer hoogte

Het is gedaan met de standaard maaltijden in het vliegtuig: bij Lufthansa kun je deze zomer bestellen van de kaart.

Voor businessclass-reizigers is dit niet heel indrukwekkend, maar deze a la carte-service is speciaal voor economy mensen. De keuze bestaat uit zes maaltijden: gegrilde Amerikaanse steak, Japanse sushi, Beierse snacks, Aziatische quinoa, mediterrane pasta met garnalen of Thaise curry. En nog leuker: uw diner, dames en heren, wordt geserveerd in porselein servies!

Reserveren verplicht

Overigens gaat het om intercontinentale vluchten vanaf Frankfurt en München. En je krijgt geen menukaart in de lucht; net als in elk drukbezocht restaurant moet er vooraf worden gereserveerd. Tot 24 uur voor de vlucht kan online de maaltijd naar keuze worden besteld. Prijzen liggen tussen de 19 tot 33 euro. Geen behoefte aan ‘haute cuisine’? Dan serveert de vliegmaatschappij gewoon een standaardmaaltijd.