Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Tip: culinair genieten tijdens de Krasnapolsky Brunch in de iconische Wintertuin

Royaal genieten!

brunch

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam kondigt met trots een serie brunches aan in haar iconische Wintertuin. Vanaf februari lanceert het hotel een maandelijks terugkerende brunch en nodigt culinaire liefhebbers uit om samen de smaak van het seizoen te vieren. Een culinair feest met hoogstaande seizoensgerechten, live cooking en entertainment voor alle leeftijden. De volgende editie vindt plaats op 21 april.

Hartje Amsterdam

In het hart van Amsterdam bevindt zich het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam, gelegen aan het bekende plein: de Dam. Het hotel, dat oorspronkelijk is geopend in 1866 als koffiehuis, is al jaren een culinaire hotspot. Een van Anantara’s bekende restaurants is het Grand Café Krasnapolsky, waarin ook The Champagne Room en The Cake Room zich bevinden, die allen uitkijken over de Dam en het Koninklijk Paleis. Direct herkenbaar is de iconische overdekte Wintertuin van het hotel met het prachtige glazen dak uit de 19e eeuw, dat het podium vormt voor de Krasnapolsky Brunch-serie.

Uitgebreid genieten

Het wordt uitgebreid genieten tijdens de Krasnapolsky Brunch met een royaal aanbod van gerechten die live worden bereid door de getalenteerde chefs van Anantara Krasnapolsky. Van Executive Chef Marco van Rutten en Sous Chef Michele Cagnette, tot Pastry Chef Maartje de Nie - het team van Anantara Krasnapolsky zal voor de ogen van de gasten smaakvolle gerechten presenteren. Een bijzondere en interactieve ervaring waar alle zintuigen worden geprikkeld.

Bij elke editie zijn er wisselende culinaire stands waar de nadruk ligt op hoogwaardige producten en lokale ingrediënten, zoals ambachtelijk gebakken brood, een mooie selectie van verse groenten en een assortiment van kazen afkomstig van Nederlandse boeren. Elke maand brengt een specifiek thema met zich mee met speciale stands die eer betuigen aan seizoensgebonden ingrediënten of gerechten, zoals een à-la-minute pastabar, een stand met traditioneel bereide kalkoen, een uitgebreide seafoodbar, of een smaakvolle beef wellington tijdens de feestdagen. Een onmisbaar hoogtepunt van de brunch is de pastry bar, waar de getalenteerde patissiers van Anantara hun vakmanschap tonen met creatieve en memorabele desserts. Voor een vitamineboost is er een heerlijke juicebar met verse fruit- en groentesappen, terwijl een glas champagne een vleugje elegantie toevoegt aan de middag. Ook worden er verschillende mooie wijnen en lokale Amsterdamse biertjes geserveerd.

Entertainment voor het hele gezin

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam begrijpt het belang van quality time met het gezin en familie. Daarom biedt de Krasnapolsky Brunch speciaal voor de kinderen een leuke speelplek met toezicht en spreekt de brunch alle leeftijden aan met het uitgebreide aanbod van diverse gerechten. Daarnaast wordt elke editie muzikaal begeleid door live muziek, wat zorgt voor een gezellige en informele sfeer. Een maandelijks culinair evenement, speciaal voor koppels, vrienden, gezinnen en expats die op een eersteklas brunch ervaring zoeken in het hart van de stad.

Zondag 21 april is de volgende editie, in het thema Truly Italian. De brunch bedraagt 129 euro per persoon en 59 euro per kind tot 12 jaar. Meer informatie kun je vinden op www.wintergardenamsterdam.com.

Lifestyle
  • Krasnapolsky