Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Speelt Meryl Streep in de remake van de klassieker Little Women?

Remakes zijn populair. Na A star is born met Lady Gaga en Bradley Cooper zal ook de prachtige klassieker Little Women opnieuw verfilmd gaan worden. Meryl Streep en Emma Stone zijn nu in onderhandeling. Het boek Little Women van Louisa May Alcott stamt uit 1868. Het verhaal gaat over vier zussen M...

Speelt Meryl Streep in de remake van de klassieker Little Women?

Remakes zijn populair. Na A star is born met Lady Gaga en Bradley Cooper zal ook de prachtige klassieker Little Women opnieuw verfilmd gaan worden. Meryl Streep en Emma Stone zijn nu in onderhandeling.

Het boek Little Women van Louisa May Alcott stamt uit 1868. Het verhaal gaat over vier zussen March - Meg, Jo, Beth en Amy - die er thuis met hun moeder proberen het beste van te maken, terwijl hun vader naar het front is tijdens de Amerikaanse burgeroorlog.

Een klassieker. Na de eerste verfilming in 1918 volgden vele remakes.

Remake na remake

In 1933 werd een populaire remake van de film gemaakt met Katherine Hepburn in de hoofdrol. Versie nummer drie volgde in 1949 met rollen voor onder anderen Janet Leigh en Elizabeth Taylor.

Ook in 1994 draaide Little Women in de bioscoop, met Susan Sarandon en Winonah Ryder. Voor de nieuwste filmversie zijn de onderhandelingen volop gaande.

Met Meryl Streep dus en Emma Stone, maar ook Saoirse Ronan en Timothee Chalamet. Wordt weer een goeie!

De eerste, uit 1918.

Met Katherine Hepburn in 1933.

Elizabeth Taylor schitterde in de 1949-versie.

1994: Little Women met Susan Sarandon en Winonah Ryder.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.