Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

SJP is weer even helemaal Carrie, reünietje?

Sex and the City mag dan jaren geleden zijn gestopt, Sarah Jessica Parker blijft altijd een beetje Carrie Bradshaw. Het was gewoon een mooie dag in New York waarop SJP in een floral maxidress de straat op stapte. Maar met nieuwe highlights in het haar, een frisse tan en díe jurk was de 53-jarige ...

SJP is weer even helemaal Carrie, reünietje?

Sex and the City mag dan jaren geleden zijn gestopt, Sarah Jessica Parker blijft altijd een beetje Carrie Bradshaw.

Het was gewoon een mooie dag in New York waarop SJP in een floral maxidress de straat op stapte. Maar met nieuwe highlights in het haar, een frisse tan en díe jurk was de 53-jarige actrice gewoon weer even helemaal Carrie Bradshaw. 

Helaas

Heeft ze heimwee naar die tijd? Op Instagram postte ze oude SATC-pics en de tekst Choosing pictures/words, almost impossible, where to begin? It's too much. Were those some of the best years of your life? Abso-f&*#-ing-lutely. X, SJ.

Tja, en gezien de onmin tussen Sarah Jessica en Kim Cattrall (we hebben ruzie, zegt Kim - helemaal niet, vindt SJP), zit een SATC-reünie er hoogstwaarschijnlijk écht niet meer in. Gelukkig hebben we de beelden nog. En deze jurk! Hij is van het merk Maje en kost 225 euro.

Die gaan wij nú shoppen!

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.