Savoir Vivre: Leef als een Parisienne

Savoir Vivre: Leef als een Parisienne

Oók als je hartstikke Nederlands bent.

Wat is het toch dat de vrouwelijke inwoners van Parijs zo beroemd maakt om hun je ne sais quoi? Nederlandse Parisienne Renée Koudstaal schreef er een boek over. Leef als een Parisienne is een praktische en inspirerende stijlgids voor Nederlandse vrouwen die zich de Parijse lifestyle eigen willen maken.

Koudstaal ↓ pendelt tussen Amsterdam en Parijs, na twintig jaar in de Franse hoofdstad gewoond te hebben. In het boek deelt zij al haar geheimen én die van haar Parijse vriendinnen. 

Over de hele wereld wordt ze bewonderd en geroemd om haar tijdloze elegantie: La Parisienne. Op kantoor, op het schoolplein of op het terras met een goed glas wijn: ze doet het allemaal in stijl.  Het gaat hier over veel meer dan de perfecte handtas of la petite robe noire.

Savoir Vivre: Leef als een Parisienne

Renée leert je alles over tijdloze klassiekers en feilloos combineren, imperfectie en ontspannen, elegantie en nonchalance, het kleine geluk en jezelf op de eerste plaats zetten door heel goed voor jezelf te (durven) zorgen. Eerlijke inspiratie, tips en interviews met Parisiennes en o.a. Chantal Janzen, Daphne Deckers en chef Alain Caron over zo Parijs mogelijk leven. Want dat kan overal. Ook in Nederland. 

Leef als een Parisienne komt uit op 25 augustus 2020 en kost € 17,50

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in