Noorderlicht aan het einde van de tunnel

Noorderlicht aan het einde van de tunnel

Voorpret voor een wonderschoon natuurverschijnsel.

Na een lastig jaar is er geen betere plek om rust en vrijheid te vinden dan in de ongerepte natuur die IJsland  te bieden heeft. Met deze speciale aanbieding kun je je verheugen op magische noorderlicht, later in het jaar, als de pandemie vermoedelijk / hopelijk onder controle is.

Noorderlicht aan het einde van de tunnel

De aurora borealis ofwel het noorderlicht, een van de mooiste en meest spectaculaire verschijnselen van moeder natuur, is een natuurfenomeen dat het beste kan worden waargenomen vanaf eind augustus tot eind maart. ​Daar komt bij dat  wetenschappers van NASA voor dit jaar de best mogelijke omstandigheden hebben voorspeld om het noorderlicht in het huidige decennium te zien.

Noorderlicht aan het einde van de tunnel

Het arrangement betreft drie overnachtingen, waar je er maximaal vier kunt bijboeken om het land van vuur en ijs (jawel, die vulkaan borrelt er nog wel een tijdje) beter te leren kennen met bezoeken aan Reykjavik, de Golden Circle en de Blue Lagoon. Iets voor jou?

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in