Dit zijn de beste B&B's van Nederland!

Door Ella Vermeulen
Dit zijn de beste B&B's van Nederland!

De fijnste adressen voor een verzorgde overnachting vind je hier.

Bed & Breakfast – letterlijk: Logies & Ontbijt - is een van oorsprong Brits fenomeen dat in recente jaren een enorme vlucht heeft genomen in Nederland. Kleinschalig, bij mensen thuis (of in een gastenhuis), Nederlanders zijn er dol op, vooral in combinatie met een dagje weg. Wat zijn nu de beste B&B's? Review-platform Zoover zocht het uit en volgens ervaringsdeskundigen is Valkenburg aan de Geul de B&B stad to euh, be. Liefst drie B&B’s uit de top tien zijn hier te vinden.  

Dit zijn de beste B&B's van Nederland!

De beste B&B is Secret Garden in Apeldoorn, al jaren goed voor een topnotering met een gemiddelde waardering van 9.94. Reviewers zijn lovend over de ligging, gastvrijheid en hygiëne.

Dit zijn de beste B&B's van Nederland!

Ook The SJInn uit Valkenburg krijgt louter positieve recensies en scoort gemiddeld een 9,91.

Dit zijn de beste B&B's van Nederland!

Het Drentse ↑ Seppenstijn weet net als De Droomhoeve uit Nunspeet het gasten naar hun zin te maken en scoren beiden een 9,83. Overige B&B’s in de top tien zijn De Beddestee (Drenthe), Boerderij Hazenveld (Utrecht), De Schoppe (Gelderland), Panorama Sousberg (Limburg), B&B Andrea (Limburg) en het Vogelhuis (Zuid-Holland). Deze B&B’s zijn kanshebbers voor een Zoover Award die begin 2020 wordt toebedeeld aan de best beoordeelde accommodaties van 2019.

Dit zijn de beste B&B's van Nederland!

"B&B’s worden met name gewaardeerd om de kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor gasten", aldus Lieke Peters, woordvoerder bij Zoover. "Dat handgeschreven welkomstbriefje, die handige tips voor de omgeving of versgebakken appeltaart maken net het verschil tussen een gewoon goed verblijf en een geweldige en unieke ervaring."

Foto's © B&B's, iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in