Quinty Trustfull: 'Loretta en ik hebben zó gelachen om die spannende adventskalender!'

Quinty Trustfull: 'Loretta en ik hebben zó gelachen om die spannende adventskalender!'

Exclusief voor Nouveau: een column van Quinty!

Vijftig en een beetje meer zijn? Bij Koffietijd weten ze er alles van. Presentatoren Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Vivian Slingerland (samen 153 jaar) delen om de beurt hun leukste lifestyle fragmenten uit Koffietijd op Nouveau.nl. Vandaag de week van Quinty!

Lieve Nouveau-lezers,  

Oh, ik ben zo blij! Want ik ben stiekem al helemaal in de kerstsferen. Ik ben zo dol op de Kerst. De gezelligheid, de warmte, de lichtjes, de muziek. Eigenlijk alles eromheen. Ik weet het, het is pas november, maar voor mij kan de kerst niet vroeg genoeg beginnen.

Ook bij Koffietijd worden we al langzaam een beetje geïnspireerd voor de feestdagen. Zo kwam Marrit de Lang, onze DIY-expert en interieur stylingdeskundige, langs om heel veel inspiratie te geven voor de kerstboom. Van een klassieke boom tot aan een hysterische boom. Genoeg leuks voor iedereen! En sindsdien ben ik helemaal in de kerstsfeer. 

Mijn kerstboom is best hysterisch met veel leuke en gezellige ornamenten en ballen

Ik heb afgelopen weekend daarom ook al meteen mijn kerstboom opgetuigd. En ja, waarschijnlijk zijn heel veel mensen hierop tegen, want Sinterklaas moet nog gevierd worden. Maar bij ons thuis slaan we dat feest al jaren over. En ik word gewoon zo blij van de gezelligheid die de kerstboom met zich meebrengt in deze donkere dagen. Mijn kerstboom is best hysterisch met veel leuke en gezellige ornamenten en ballen. Ik ben er echt helemaal verliefd op. Staat die van jullie ook al? Of wachten jullie wel tot na Sinterklaas?  

Waar ik ook zo dol op ben zijn adventskalenders. Van adventskalenders met chocolade, tot aan mooie beauty- en cosmeticaproducten. Ik vind het altijd enig, omdat het elke dag weer een verrassing is. En ik wacht ook echt geduldig met het openmaken. Iedere dag eentje! Voor Koffietijd maakte ik een uitzondering, want we openden we al een aantal vakjes in een wel heel spannende adventskalender. Ik heb zo gelachen met én vooral om Loretta. Dit kan echt alleen bij Koffietijd, haha! Maar mocht je een pittige kerst willen, dan is deze adventskalender echt iets voor jou.  

Doe je mee met onze online workshop om je huis in kerstsfeer te krijgen?

Er zijn vast meer kerstliefhebbers onder ons, die ook al de boom hebben staan en het liefst nu al Kerst vieren. En voor al deze mensen geef ik aanstaande dinsdag een online workshop, samen met Marrit de Lang. Om je hele huis in kerstsferen te brengen natuurlijk. Van inspiratie voor je boom, tot hoe je je tafel mooi kunt dekken of je hele huis kunt versieren. We leren het je allemaal. Ik heb er zo veel zin in. En het is helemaal gratis, dus mocht je nog niks te doen hebben dinsdag? Doe dan vooral mee met de online workshop.  

Natuurlijk heb ik ook nog wat inspiratie voor in de keuken deze week. Je kunt het op tafel zetten voor een tropische Kerst, maar eigenlijk moet je dit recept gewoon zo snel mogelijk maken. Want het was zo lekker. Maureen Tan is de winnaar van de ‘Kookboek van het Jaar’ verkiezing. En ze kwam bij ons langs om een heerlijk Indonesisch-recept te maken: Gefrituurde tempé met ketjapsambal en pandan-kokosdrank. Echt een aanrader! 

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren voor de feestmaand. En als het aan mij ligt: tuig allemaal je kerstboom op dit weekend. Maar geniet er vooral van, wat je ook doet.  

Liefs, Quinty