Olivia Newton-John voelt zich 'goed' 3 maanden na terugkeer borstkanker en bedankt haar fans

Door Kim Veldema
Olivia Newton-John voelt zich 'goed' 3 maanden na terugkeer borstkanker en bedankt haar fans

Drie maanden geleden kreeg actrice Olivia Newton-John een klap te verwerken: de borstkanker waarvan ze genezen leek te zijn, was teruggekomen. 

Olivia (68) annuleerde daarom in mei al haar shows.

Steun tijdens haar strijdIn 1992 werd ze al eens behandeld tegen de ziekte. De actrice zei dat ze zich deze keer liet behandelen met natuurlijke geneesmiddelen en bestraling. Vrijdag deelde ze een video die in het teken stond van haar eigen 'Olivia Newton-John Cancer Wellness and Research Centre'. In het filmpje bedankt ze haar fans voor alle steun tijdens haar strijd tegen de ziekte.

Lees ook: John Travolta wenst Olivia Newton-John beterschap

'Door jullie blijf ik positief'"Ik wil graag laten weten hoe dankbaar ik ben voor al jullie lieve berichten de afgelopen maanden", zegt de actrice, die met haar vertolking van de preutse Sandy in Grease in een klap wereldberoemd was. "Jullie gebeden en beterschapswensen helpen echt en zorgen ervoor dat ik positief blijf."

Toevallig ontdekt"Ik voel me goed, dus ik kijk ernaar uit om jullie snel weer te zien!", vervolgt de Australische ster. De terugkeer van kanker werd bij toeval ontdekt: Olivia ging naar de dokter omdat ze dacht rugpijn te hebben, veroorzaakt door jicht, maar dat was helaas niet het geval. Olivia wordt bestraald en zal later dit jaar terugkeren op de bühne. "Sterker dan ooit", aldus haar manager.Bekijk hier de video, waarin een stralende Olivia onder andere vertelt hoe trots ze is op het onderzoekscentrum dat haar naam draagt.