Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Olcay heeft grootse plannen

Het is mooi geweest. Olcay Gulsen, eigenaar van SuperTrash en ST. studio, wil dit jaar zes kilo afvallen en iedereen mag het weten. Zondag gaat ze beginnen en ze wil door tot 31 december. En het gaat niet alleen om die zes kilo, maar ook om een gezonde levensstijl in haar systeem krijgen zodat ze...

Olcay heeft grootse plannen

Het is mooi geweest. Olcay Gulsen, eigenaar van SuperTrash en ST. studio, wil dit jaar zes kilo afvallen en iedereen mag het weten.

Zondag gaat ze beginnen en ze wil door tot 31 december. En het gaat niet alleen om die zes kilo, maar ook om een gezonde levensstijl in haar systeem krijgen zodat ze fit 2018 in gaat. “De afgelopen twee jaar ben ik regelmatig aangekomen en afgevallen, maar ik heb moeite om een balans te vinden in mijn eet- en leefpatroon. Daarom heb ik besloten om me niet weer te gaan focussen op een dieet, maar om mijn levensstijl te veranderen door gezonder en bewuster te gaan eten. Ik heb gekozen voor Weight Watchers. Zij spreken me erg aan vanwege de veelzijdige en gezonde recepten die niet het gevoel van een dieet geven, maar juist veel mogelijkheden bieden om nu echt een balans in mijn levensstijl te vinden.”

Wij zeggen: you go, woman! Hou ons op de hoogte!