Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oei: cliffhanger GTST is dit jaar al een maand eerder te zien

Dat betekent dat de zomerstop extra lang duurt...

gtst

Hoewel er iedere week wel weer iets spannends aan de hand is in Meerdijk, leven we toch het hele jaar toe naar de spannende zomercliffhanger. Dit jaar hoeven we niet eens tot ze zomer te wachten, want de cliffhanger is eerder te zien dan normaal. Al op 30 mei, een dikke maand eerder dan dat we normaal gewend zijn van de serie.

Hele vroege cliffhanger

Maarre, dat is nog niet alles. De echte nieuwsgierige aagjes onder ons kunnen de zomercliffhanger al zien op 23 mei op Videoland – nóg een week eerder dus. RTL schrijft het volgende over de cliffhanger die eraan zit te komen: "De spanning stijgt en intriges verdiepen. Maak je klaar voor een emotionele avond in soapdorp Meerdijk, waar een onverwachte aankondiging het hele dorp tot tranen zal roeren." Wel betekent dit dat de zomerstop ook langer duurt dan normaal. Vóór wat hoort wat...

Toch is de grote vraag: 'Waarom is de zomercliffhanger een maand eerder dan normaal?' RTL kiest er immers niet voor niets voor om het programma een maand eerder te vervangen door de spelshow Ik Weet Er Alles Van. Geruchten gaan dat het een kostenbesparing is, omdat een quiz maken goedkoper is dan een soap. Hm, laten we daar dan maar vanuit gaan?

Verhaallijn

Inmiddels is het een komen en gaan van inwoners in Meerdijk. Zo moest Jonathan bijvoorbeeld het soapdorpje verlaten, en is Richard weer teruggekeerd. Maarre, dat zijn niet de enige veranderingen. Zo staat het liefdesverhaal van Nola (Noa Jacobus) namelijk op het punt van beginnen. Oeeh!

Er breken hele leuke tijden aan voor Nola. Haar soapleeftijd ligt inmiddels een stuk dichter bij haar echte leeftijd en dat betekent dat haar eerste kalverliefde voor de deur staat. Klusjesman Troj (Mingus Claessen) is de gelukkige! Enne, deze gloednieuwe romance in GTST is deze week al begonnen. Wij zitten voor de buis!

Lifestyle
  • Libelle
  • RTL