Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dear readers: Netflix deelt sneakpeek van nieuw seizoen Bridgerton

De liefde tussen Kate en Anthony is nog niet bekoeld!

bridgerton

We wachten al maanden op het derde seizoen van Bridgerton, maar gelukkig komt de releasedatum steeds dichterbij. Zo nu en dan deelt Netflix kleine teasers op social media, zodat we alvast een kleine sneak peek kunnen krijgen. In de nieuwste sneak peek zien we dat Kate en Anthony – waar het tweede seizoen om draaide – nog altijd in love zijn.

Nieuw liefdesverhaal

Het derde seizoen van Bridgerton zal draaien om Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) die (hopelijk) eindelijk voor elkaar vallen.

Nadat Penelope de brute commentaren van Colin over haar meekrijgt, geeft ze haar lang onbeantwoorde gevoelens voor hem op. De slimme Featherington vindt dat het tijd is dat ze haar energie richt op het vinden van een echtgenoot. Eentje die haar vrij genoeg laat zodat ze haar geheime identiteit als Lady Whistledown niet vaarwel hoeft kussen. Penelope, die door haar familie vaak wordt weggezet als een ugly duckling, is niet zo handig in flirten. Ze heeft geen idee hoe ze haar zoektocht naar een man soepeltjes kan aanpakken. En Colin, die doorheeft dat Penelope hem niet de aandacht geeft die hij eerder wel ontving, is daarin teleurgesteld. Ze waren eerder toch zulke goede vrienden? Hij besluit daarom zijn hulp aan te bieden. Hij zal zijn dierbare vriendin helpen om een goede echtgenoot te vinden.

Sneakpeek

Hoewel het derde seizoen dus draait om Penelope en Colin, krijgen we ook nog genoeg te zien van de andere karakters. In de gloednieuwe sneakpeek zien we namelijk dat Kate en Anthony nog altijd dol op elkaar zijn. Anthony vraagt Kate ten dans en de romantiek spat ervan af!

Bridgerton seizoen 3, deel 1 verschijnt op 16 mei op Netflix. Op het tweede deel moeten we vervolgens een krappe maand wachten. Bridgerton seizoen 3, deel 2 is vanaf 13 juni te bekijken.

Lifestyle
  • Film Vandaag
  • Netflix (Bridgerton)