NOUVEAU-ARRANGEMENT: HOTEL & RESTAURANT BEAUMONT IN MAASTRICHT

NOUVEAU-ARRANGEMENT: HOTEL & RESTAURANT BEAUMONT IN MAASTRICHT

HOTEL & RESTAURANT BEAUMONT In een monumentaal pand in het elegante Wyck is Hotel Beaumont gevestigd. De historische uitstraling van het gebouw in dit ‘petit Paris van Maastricht’ vormt een spannend contrast met het strakke interieur. Het viersterrenhotel, ooit gestart door overgrootvader Willem Beaumont, is een echt familiebedrijf. Er zijn 124 kamers in de categorieën Comfort, Superior en Deluxe plus een Beaumont-suite. Een van Beaumont’s troeven – we zijn tenslotte in bourgondisch Nederland – is Harry’s Restaurant. Sinds oktober zwaait chef-kok Frank van Thiel, voormalig souschef bij het Amstel-hotel, hier de scepter. Dat je er heerlijk kunt eten, is een understatement.

NOUVEAU-ARRANGEMENT

Hotel Beaumont

Prijs: afhankelijk van kamertype. Beaumont Comfort: € 72,- p.p., Beaumont Superior: € 87,- p.p. of Beaumont Deluxe: € 97,- p.p. Inbegrepen: 1 x overnachting met ontbijtbuffet, design-tafelzeil en 1x routebeschrijving met tips van locals. Prijzen o.b.v. 2 p. per kamer. Niet inbegrepen: parkeergarage à € 23,50 per nacht (reserveren gewenst) en toerismebelasting. Dit arrangement is geldig van 25 januari t/m 5 maart 2015. Reserveren: info@beaumont.nl o.v.v. promotiecode NOUVEAU.

HISTORIE HOTEL BEAUMONT

De kalender wijst 1 april 1912 aan als Willem Beaumont, de overgrootvader van de huidige eigenaren, het hoekcafé Swelsen koopt en dit uitbreidt tot een hotel-café-restaurant met 12 kamers. Hij gaf het hotel de familienaam, Hotel Restaurant Beaumont. In die tijd betaalde men 2 gulden 75 cent per persoon voor een kamer met ‘warm en koud stromend water’ en een flink ontbijt met o.a. spek en ei. Over meer dan een eeuw is het bedrijf overgegaan van overgrootvader op grootvader, van grootvader op vader en van vader op zonen. Ons verleden heeft Hotel Beaumont gemaakt tot dat wat het nu is, een echt familiebedrijf waar oprechte gastvrijheid en persoonlijke service al meer dan 100 jaar hoog in het vaandel staan!

RESTAURANT HARRY'S

Gevestigd in een monumentaal pand aan de elegante Wycker Brugstraat in het bruisende stadsdeel Wyck, ook wel het ‘Petit Paris’ van Maastricht genoemd.

Harry’s is een internationale brasserie die zeven dagen in de week geopend is voor lunch en diner en op zondag voor brunch. Tijdloze brasseriegerechten gemaakt met de beste ingrediënten. Harry’s staat voor ongedwongen eten en drinken in een informele en comfortabele setting.