Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Muis in huis? Verjaag 'm met lekkere luchtjes!

Niemand wil een muis in huis. Of erger: muizen. Wat te doen? Verjaag 'm met geuren. Vriendelijker dan dit wordt het niet! Als je liever geen gif of muizenvallen in huis plaatst, wat doe je dan? De kat van de buren een dag lenen moet ook maar net een optie zijn. Er is een heel gemakkelijke manier ...

Muis in huis? Verjaag 'm met lekkere luchtjes!

Niemand wil een muis in huis. Of erger: muizen. Wat te doen? Verjaag 'm met geuren. Vriendelijker dan dit wordt het niet!

Als je liever geen gif of muizenvallen in huis plaatst, wat doe je dan? De kat van de buren een dag lenen moet ook maar net een optie zijn. Er is een heel gemakkelijke manier om de muizen buiten de deur te houden, namelijk met geur. Geuren waarvan muizen walgen (en het om die reden een huisje verder zoeken), maar die in huis best lekker verkwikkend ruiken. Probeer de volgende opties eens, als je weer keutels hebt gevonden...

*Doe een paar druppels eucalyptusolie in een klein kommetje water en plaats dat daar waar je denkt dat de muizen binnenkomen. Vinden ze echt niet lekker.

*Van muntolie houden muizen ook niet. Vermeng wat druppels met water in een oliegeurbrander zodat de geur zich goed verspreidt. Weg muis, fris huis!