Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wat vind jij: is Blake Shelton de sexiest man alive?

Volgens het Amerikaanse People Magazine, dat elke jaar een Sexiest Man Alive kiest, is de countryzanger en man van Gwen Stefani dat wel. Al ruim dertig jaar lang doet het tijdschrift People het: meestal wordt in november de, volgens hen, meest sexy man op aarde benoemd. Sexy slaat daarbij niet al...

Wat vind jij: is Blake Shelton de sexiest man alive?

Volgens het Amerikaanse People Magazine, dat elke jaar een Sexiest Man Alive kiest, is de countryzanger en man van Gwen Stefani dat wel.

Al ruim dertig jaar lang doet het tijdschrift People het: meestal wordt in november de, volgens hen, meest sexy man op aarde benoemd. Sexy slaat daarbij niet alleen op z’n onweerstaanbare voorkomen, maar ook op dingen als z’n nek durven uitsteken, het hart op de goed plek hebben en zich inzetten voor liefdadigheid. Tom Cruise was het ooit (1990), Brad Pitt twee keer (1995 en 2000), net als George Clooney (1997, 2006) en Johnny Depp (2003, 2009). Richard Gere (1999), Marroon 5’s Adam Levine (2013) en David Beckham (2015), allemaal mannen die inderdaad tot de sexy verbeelding spreken.

Of toch Idris?

De keuze van vorig jaar was al verrassend: spierbundel Dwayne Johnson (a.k.a. The Rock) - ‘he’s sweet, smart & sculpted’ – maar op 2017’s sexiest man wordt ook wisselend gereageerd. Hij is groots nu, ook als jurylid van The Voice, maar kijkend naar een paar potentiëlen die de titel net niet gered hebben, rijst de vraag: is Shelton echt sexier dan bijvoorbeeld Ryan Gosling, prins Harry of Idris Elba? Aan jou de keus.

Overigens is Blake Sheltons reactie in People wel weer lekker nuchter: “Ik ben mijn hele leven lelijk geweest. Als ik een jaar lang sexy kan zijn, pak ik die titel!”