Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Was prinses Diana verliefd op George Michael?

Een boek vol onthullingen is verschenen. In de biografie George Michael: Freedom, The Ultimate Tribute 1963-2016 van David Nolan gaat ook aandacht naar zijn vriendschap met prinses Diana. George en Diana ontmoetten elkaar tijdens het Wereld Aids Concert in het Wembley stadion in 1989 en kregen da...

Was prinses Diana verliefd op George Michael?

Een boek vol onthullingen is verschenen. In de biografie George Michael: Freedom, The Ultimate Tribute 1963-2016 van David Nolan gaat ook aandacht naar zijn vriendschap met prinses Diana.

George en Diana ontmoetten elkaar tijdens het Wereld Aids Concert in het Wembley stadion in 1989 en kregen daarna een hechte vriendschap met bijbehorende afspraken, telefoongesprekken en wijnavondjes. ‘Ze was als zoveel andere vrouwen die zich in mijn leven tot mij aangetrokken voelde. Ze zagen allemaal iets niet-dreigends in me. Er zijn dingen gebeurd die voor mij duidelijk maakten dat ze zich tot me aangetrokken voelde.’ Hem vertelde ze, tijdens een telefoongesprek, toen hij haar stoned belde om haar te feliciteren met haar verjaardag, over haar mislukte huwelijk met Charles en over haar geplande scheiding uit die ‘niet erg liefdevolle, meelevende familie waarin ze getrouwd was’.