Sterrenbonbons voor de echte fijnproever

Sterrenbonbons voor de echte fijnproever

Michelinsmaken in bonbonvorm.

Het ultieme kerstcadeau (of: zelfkerstcadeau) voor de chocoladeliefhebber met groot culinair hart: bonbons met Michelinsmaken, speciaal samengesteld door de beste chefs uit Nederland en België.

Meesterchocolatier Geert-Jan Heesterbeek van delicatessenwinkel la Fève in Maastricht ontwikkelde in samenwerking met tien sterrenchefs signature chocoladebonbons met smaakcombinaties die je nog nooit geproefd hebt in bonbonvorm.

Sterrenbonbons voor de echte fijnproever

Denk bijvoorbeeld aan de bonbon van pastinaak met mokka en witte chocolade, uit het brein van chef Luc Kusters van het Amsterdamse Bolenius. Of de bonbon met gezouten citroen, mascarpone en espressobonen van Inter Scaldes-chef Jannis Brevet. Danny Tsang van O&O in Sint Willebrord ging voor Aziatische smaken: een karamel van kokosmelk, cashewnoot, limoenblad en rode curry.

Zo proefde je topchocola nog nooit, kortom.

Sterrenbonbons voor de echte fijnproever

De bonbons zijn gemaakt van chocolade uit de Fair Trade and Organic-serie van Valrhona en zijn verpakt per tien, twintig of veertig stuks (vanaf 14,95 euro). Je bestelt ze in de webshop van la Fève en bij de restaurants van de deelnemende chefs natuurlijk, waar ze in sommige gevallen op de (lockdown)kaart staan.

Beeld: la Fève

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in