Hoe eerlijk zijn jouw gouden sieraden?

Hoe eerlijk zijn jouw gouden sieraden?

Gerecycled goud van betrouwbare komaf.

Eerlijk goud. Wat is dat eigenlijk? Bij GOLLD weten ze het én zetten ze er volledig op in. Het Nederlandse merk maakt alleen sieraden van 100% gerecycled goud, en maakt zich hard tegen de foute manier van goud winnen.

Door samen te werken met Het Convenant Verantwoord Goud, creëert het merk bewustwording rondom de tien miljoen vrouwen en 1,5 miljoen kinderen die wereldwijd onder slechte omstandigheden in goudmijnen werken.

Hoe eerlijk zijn jouw gouden sieraden?

Oprichtster Femke van Harmelen: “Bij een luxeproduct als goud is de kans groot dat er kinderarbeid aan te pas komt. Dit wordt in de westerse wereld vaak niet gezien. Door de trend gold plated, een betaalbaar gouden sieraad voor iedereen, neemt de druk op de goudmijnen alleen maar toe. Door uitsluitend sieraden te maken van 100% gerecycled goud, halen we de druk van de goudmijnen en zetten we de eerste stap naar een betere goudindustrie.”

Hoe eerlijk zijn jouw gouden sieraden?

Een bewuste keuze voor een mooi sieraad dus. De allereerste collectie van het merk heeft colliers, oorbellen, ringen en armbanden die je zelf kunt personaliseren.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in