Cadeaus voor jou en jou alleen

Cadeaus voor jou en jou alleen

Wat geef je jezelf eigenlijk cadeau deze decembermaand?

Het jaar 2020 is een uitstekend moment om vooral jezelf eens lekker in de watten te leggen, dunkt ons.

De sociale kring is dit jaar kleiner dan ooit, dus hoef je waarschijnlijk ook minder cadeaus te kopen. Of misschien wil je de stad helemaal niet in, en breng je de komende weken veel tijd door in webshops. En ja: dan zie je ook wel eens iets leuks voor jezelf.

Dat moet kunnen na zo'n gek jaar, vinden wij. Dus tippen wij alvast een aantal heerlijke treat yourself-cadeaus voor jou en jou alleen.

Chic shaken

Cadeaus voor jou en jou alleen

Als je dan toch home for the holidays bent kun je net zo goed een lekker drankje pakken. Of die nu met of zonder alcohol gemaakt wordt, een fijne shaker maakt dat werkje net iets plezieriger. Wil het oog ook wat, dan zijn de shakers van het Turkse merk Nude een aanrader. Kijk toch eens hoe mooi. Prijs: 59 euro.

Smeren maar

Cadeaus voor jou en jou alleen

Het winterhuidje verdient wel wat extra's, en Dermalogica is zo'n merk waar je jezelf in zo'n geval graag eens op trakteert. Traditiegetrouw komen ze daar weer met allerlei mooie holiday sets waardoor jij naast je favorieten ook nieuwe producten uit kunt proberen. Een traktatie. Prijzen: van 17 tot 119 euro per set.

All-in bakker

Cadeaus voor jou en jou alleen

Wie graag bakt, droomt vaak van een staande mixer/keukenmachine in de keuken. En dit nieuwe exemplaar van Kenwood gaat nog drie stappen verder dan de mixers die we al kennen. de Patissier XL heeft namelijk een mengkom met warmtefunctie, waardoor je er bijvoorbeeld chocolade in kunt smelten, of gist in kunt laten opbloeien. En een ingebouwde weegschaal. En een touchscreen. Kost 799 euro, maar dan heb je ook wat.

Thuisrestaurant

Cadeaus voor jou en jou alleen

Ben je van plan deze kerst jouw keukentafel om te toveren tot een waar restaurant, maar wil je dat wel op eigen kracht doen en dus niet met een maaltijdbox? Dan heb je het nieuwe kookboek van Michiel van der Eerde nodig. Het Baut-kookboek (vernoemd naar zijn beroemde Amsterdamse pop-uprestaurants) biedt prachtige recepten die zó uit een restaurantkeuken lijken weggelopen.  Canneloni met gamba, rivierkreeft en beurre blanc? Waarom niet. Prijs: 35 euro.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in