Brad en Angelina komen met eigen Champagne

Brad en Angelina komen met eigen Champagne

Zouden ze dan eindelijk eens proosten op hun scheiding?

Al sinds 2016 proberen Brad en Angelina zonder al te veel succes van elkaar te scheiden, maar in business blijven ze gewoon partners: dit najaar komen ze met hun eigen roséchampagne: Fleur du Miraval.

De twee kochten tijdens hun relatie het Franse Chateau Miraval, een letterlijk kasteel in de Provence, waar ze ook trouwden. Ze wonen er al lang niet meer, maar het kasteel blijft gewoon familiebezit (voor de kinderen, zo melden bronnen) en de wijngaard die erbij hoort is dus ook nog gewoon eigendom van de exen. En die maakt al jaren zeer verdienstelijke wijnen.

Spectaculair

En nu dus ook een Champagne, die Brad zelf even goed aanprijst. "Voor mij staat Champagne voor gevoelens zoals vieren, kwaliteit, prestige en luxe. Maar roséchampagne is nog relatief onbekend. Omdat we zoveel succes hebben met Miraval wilde ik graag proberen om dé roséchampagne op de markt te brengen. Het eindresultaat is spectaculair geworden, ik ben er ontzettend trots op."

Er komen 20.000 flessen op de markt, en wie er eentje (of een doosje, doe eens gek) wil bemachtigen moet daarvoor bijna 400 dollar per fles betalen. Maar dan heb je wél echte Brangebubbels, en dat is natuurlijk ook iets waard. Al rept Brad zich te zeggen: "Miraval is geen celebritywijn. Het is een buitengewoon landgoed waar ik verliefd op ben geworden. Dit is voor de lange termijn, niet een of andere trend." Ah.

Op 15 oktober komen de flessen op de markt. In Nederland komt-ie beschikbaar via importeur Wine & Spirits, maar op is wel op, dus tijdig informeren lijkt een must.

Beeld: Miraval

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in