Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Bijzonder: de dochter van Michael Jackson lijkt als twee druppels water op Madonna

Wij vinden het al een apart idee dat Madonna ooit een relatie heeft gehad met Michael Jackson. Maar nóg opmerkelijker is de gelijkenis tussen de zangeres en de dochter van 'The King of Pop'. Paris Jackson, die op 3 april al weer 19 jaar wordt, poseerde onlangs voor magazine Harper's Bazaar en lij...

Bijzonder: de dochter van Michael Jackson lijkt als twee druppels water op Madonna

Wij vinden het al een apart idee dat Madonna ooit een relatie heeft gehad met Michael Jackson. Maar nóg opmerkelijker is de gelijkenis tussen de zangeres en de dochter van 'The King of Pop'.

Paris Jackson, die op 3 april al weer 19 jaar wordt, poseerde onlangs voor magazine Harper's Bazaar en lijkt in deze shoot werkelijk als twee druppels water op de vrouw met wie haar vader eens een romantische liaison had. 

Furieus

Naar verluidt liep de relatie stuk, toen Madonna tijdens een tv-interview zei dat áls de relatie standhield, zij wel wilde dat Michael zijn look zou veranderen. De zanger zou woedend zijn geworden vanwege haar openlijke kritiek op national tv. Het sprookje was voorbij, maar je zou door deze shoot bijna denken: zó zou een kind van hun twee eruit hebben gezien. Maar, voor de duidelijkheid: Paris' moeder is toch echt Debbie Rowe. 

Lees ook: Nieuwe foto's van de prinsessen: wat een beauty's!

De sokjes & schoenen van papa

Mooi om te zien dat Paris in onderstaande foto de combinatie van loafers en sokken draagt: het signature kenmerk van haar wijlen vader.