De Rijksvoorlichtingsdienst heeft nieuwe foto's van de drie prinsesjes Amalia (12), Alexia (11) en Ariane (9) vrijgegeven, die in de tuin van Paleis Het Loo in Apeldoorn zijn gemaakt.

Wat een knapperds.

Alledrie een eigen stijl
Fotograaf Jeroen van der Meyde maakte de unieke foto's deze herfst. De prinsessen tonen dat ze alledrie een heel eigen stijl hebben: Amalia en Alexia gaan voor klassiek en modern wit, terwijl Ariane duidelijk houdt van uitgesproken prints.

Ook famous in de VS
De dochters van koning Willem-Alexander en koningin Máxima gingen samen op de foto, maar er werden ook individuele portretten gemaakt. Dat de koninklijke familie ook in het buitenland op de voet wordt gevolgd, blijkt wel uit het feit dat de Amerikaanse Hello! ook volop aandacht besteedt aan de The Dutch Princesses. (Bekijk hier hun reportage). En geef ze eens ongelijk, want wat een plaatjes.

En nog slim ook
Het zou ons niets verbazen als de prinsessen later net zulke stijliconen worden als hun moeder. Vooralsnog hebben ze vooral aandacht voor school en blijken het beauty's met brains, aangezien Willem-Alexander heel lovend was over hun schoolresultaten tijdens hun eerdere fotosessie afgelopen zomer.

Lees ook: Willem-Alexander en Máxima zoeken een telefonist met humor

Prinses Ariane

 

Prinses Amalia

 

Prinses Alexia