Kopen Zonder Kijken klaar? Geen nood!

Het ene woonprogramma sluit af, het andere staat al te wachten in de coulissen. Fijn!

De Moeite Waard
© RTL

Ieders favoriete bouwkundige heeft namelijk direct na de laatste KZK alweer een nieuw programma bij RTL. In De Moeite Waard?! begeleidt hij duo’s die een huis hebben gekocht om te flippen. Samen met het team van Kopen Zonder Kijken gemaakt, met Tijl Beckand als presentator. Maar het is natuurlijk Bob waar we voor inschakelen.

Het belooft mooie televisie met de recht door zee-hulp van Sikkes, die door Kopen Zonder Kijken enorm in de spotlights is komen te staan. Gewoon een Hele Leuke Man. Vindt de hele natie en vinden wij ook.

De bouwkundige/aannemer op Amsterdam is al zeventien jaar te zien in RTL-programma’s, maar de laatste jaren is hij écht een household name geworden.

Ben je nog niet gevallen voor Kopen Zonder Kijken, dan heb je op Videoland lekker zes seizoenen in te halen. Er is een reden dat het al een paar jaar het populairste programma op de Nederlandse buis is, zullen we maar zeggen.

Huizen kijken, leedvermaak, anderen in de portemonnee kijken en de fantastische Sikkes zijn slechts een paar van de ingrediënten die het zo leuk maken. Dat belooft bij De Moeite Waard?! weer niet anders te zijn.

Is het nog mogelijk om in deze markt met winst een huis te verbouwen en verkopen? Vanaf vanavond zie je het elke dinsdag om 20.30 uur bij RTL 4.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in