Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hype: zitten deze slippers straks ook aan jouw voeten?

Een hype onder modemensen: Nike's nieuwste slide is een slipper en fanny pack ineen... Badslippers zijn al jaren trend. Elegant? Neuh. Maar o zo comfortabel. Een andere trend - ook niet echt heel sexy - is de fanny pack, het heuptasje. Nike heeft nu voor de zomer die twee trends gecombineerd in é...

Hype: zitten deze slippers straks ook aan jouw voeten?

Een hype onder modemensen: Nike's nieuwste slide is een slipper en fanny pack ineen...

Badslippers zijn al jaren trend. Elegant? Neuh. Maar o zo comfortabel. Een andere trend - ook niet echt heel sexy - is de fanny pack, het heuptasje. Nike heeft nu voor de zomer die twee trends gecombineerd in één item: de Benassi Fanny Pack Slides. Slippers en heuptasje ineen. In alleraardigste kleuren, dus dat scheelt, en ook ontzettend functioneel. Want je sleutel en pasje berg je mooi op in je slipper. Maar ga jij ze dragen?

Wanneer de slippers in de winkel liggen en voor welk bedrag, is nog niet bekend, maar dat ze nu al een hype zijn, is een feit.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je hier in!