• Hotspots

Win: arrangement Staycation – Gourmet Experience in Amsterdam

Win: arrangement Staycation – Gourmet Experience in Amsterdam

Speciaal arrangement voor een heerlijke (mini)vakantie in eigen land.

Zin om er even op uit te gaan in onze sprankelende hoofdstad? Daar is het nu aangenaam (want er zijn nog geen drommen toeristen) vertoeven, zeker in combinatie met dit heerlijk luxe arrangement. Wat mag je verwachten?

INK Hotel - BoetiekhotelINK Hotel is een luxe boetiekhotel, gelegen in het centrum van Amsterdam - op loopafstand van het Centraal Station, diverse musea en highlights als het Paleis op de Dam, de Jordaan en de Wallen. Kamers met bijzondere details zoals tekeningen op de wand en decoratie die verwijst naar de historie van het gebouw, waar vroeger de krant 'De Tijd' werd gedrukt. Nu is het een plek waar gasten volledig tot rust kunnen komen in hun kamer, maar ook biedt het hotel tips en mogelijkheden om er juist op uit te gaan.Staycation – Gourmet ExperienceEen luxe mini-vakantie in Amsterdam op een locatie in hartje centrum. Iconische bezienswaardigheden zoals het Anne Frank Huis, de 9 straatjes, het Paleis op de Dam en de Kalverstraat, zijn letterlijk om de hoek.Je dineert in restaurant PRESSROOM waar je een 3-gangen diner krijgt met moderne klassiekers met herkenbare smaken, denk aan een burrata salade, gegrilde tonijn met venkel, risotto met asperges en vanille cheesecake.De volgende dag kun je gebruik maken van een late check-out waardoor je uitgebreid kunt ontbijten of gewoon lekker lang genieten.Het arrangement is inclusief:

Win: arrangement Staycation – Gourmet Experience in Amsterdam

– Overnachting in een kamer type naar keuze– Ontbijt– 3-gangen diner in PRESSROOM (incl. 2 glazen wijn per persoon, fles water en koffie/thee)– Late check-out (tot 17:00 uur)Voor meer informatie: www.ink-hotel-amsterdam.comVoor reserveren: INK HotelWinactieNouveau mag het luxe arrangement Staycation – Gourmet Experience (t.w.v. €199) voor 2 personen weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ga jij binnenkort op een luxe minivakantie in eigen land. Deze actie is gesloten!