Zon, zee, fashion én een Michelinchef.
Grote luxe labels doen uitbundig aan branchevervanging, teneinde zich meer als lifestylemerk dan louter modehuis in de markt te zetten. Zo ook Louis Vuitton, dat in hartje Saint Tropez aan de Place de Lices een restaurant heeft geopend in samenwerking met Michelinsterren-chef Mory Sacko.
Het restaurant bevindt zich in het White 1921 Hotel en op het menu vind je vooral Afrikaanse en Japanse invloeden terug, in combinatie met de savoir-faire van de Franse cuisine. Denk aan eikiben (bento box maaltijden), 'egg misonnaise', tagines met een salade van rauwe venkel en mango en bakbanaan met gerookte paprika.
Qua smaak en uitstraling denkt Sacko echt out of the (bento) box.
In de inrichting van het restaurant komen de LV monogram bloemen terug...
...met herontworpen Objets Nomades, voor de ultieme design X gastronomie ervaring.
Foto's (c) Louis Vuitton
Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in