Hier moet je zijn tijdens Amsterdam Cocktail Week

Hier moet je zijn tijdens Amsterdam Cocktail Week

Een prachtige week voor een cocktail-extravaganza!

Voor de allerlekkerste cocktails, met of zonder alcohol, moet je deze week in onze hoofdstad zijn. Het is Amsterdam Cocktail Week!

Een prima excuus om je even lekker (en met korting!) in de watten te laten leggen bij de dertig deelnemende bars. De week is een initiatief van cocktailtoppers zoals Tess Posthumus dus de kwaliteit ligt hoog en eerlijk is eerlijk: het is er weer voor.

Hier moet je zijn tijdens Amsterdam Cocktail Week

Elke bar heeft twee signature cocktails gemaakt voor de Cocktail Week, een met een een zonder alcohol. Want ook op dat laatste gebied is het tegenwoordig volop genieten.

Waar je naartoe moet? Nou, het volledige overzicht van deelnemers vind je hier, maar een paar tips hebben we zeker. Dutch Courage is de nieuwe bar van initiatiefneemster Tess Posthumus en staat hoog op ons verlanglijstje. De fijne bar van Hotel Pulitzer is altijd al een aanrader, en natuurlijk al helemaal als er tijdelijk speciale cocktails op de kaart staan.

En dan is er Super Lyan nog, misschien wel de bekendste cocktailbar van de hoofdstad, en met reden.

Proost!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in