De Keukenhof staat in bloei en je kunt erheen!

De Keukenhof staat in bloei en je kunt erheen!

Vooraf testen, maar dan: alles staat in bloei ????

De Keukenhof mag op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 april beperkt open voor publiek. Er mogen dan vijfduizend bezoekers per dag naar binnen. Dit is onderdeel van het programma Testen voor Toegang van het kabinet om Nederland weer geleidelijk te openen. Ook het weekend daarna zijn er testdagen. In mei komen mogelijk verdere versoepelingen.

De Keukenhof staat in bloei en je kunt erheen!

"Wij zijn blij dat deze eerste stap gezet mag worden en we hopen later dit voorjaar alsnog meer bezoekers te kunnen ontvangen", aldus Keukenhof-directeur Bart Siemerink. "We laten graag zien dat mensen in Keukenhof veilig een wandeling kunnen maken. We hebben afgelopen weken overal gepleit voor onze openstelling en we zijn blij dat nu een aantal bezoekers kan genieten van het park. Keukenhof staat in volle bloei en iedereen wil graag zelf de bloemenpracht beleven."

De Keukenhof staat in bloei en je kunt erheen!

Bezoekers moeten maximaal veertig uur voorafgaand aan hun bezoek getest worden. Dat kan alleen op een aantal vastgestelde testlocaties in het land. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Daarnaast kunnen bezoekers online een ticket voor Keukenhof met een vaste aankomsttijd kopen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in