Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het wordt een fantastische kerst

Voor wie gek is op kerstmis, is dit een van de leukste berichten van het jaar: de Amsterdamse Winterparade gaat weer van start! In steden als Londen en New York weten ze wel hoe je het kerstgevoel krijgt. Maar komende feestdagen hoef je daarvoor de grens niet meer over, want in de RAI komt van 22...

Het wordt een fantastische kerst

Voor wie gek is op kerstmis, is dit een van de leukste berichten van het jaar: de Amsterdamse Winterparade gaat weer van start!

In steden als Londen en New York weten ze wel hoe je het kerstgevoel krijgt. Maar komende feestdagen hoef je daarvoor de grens niet meer over, want in de RAI komt van 22 december t/m 1 januari de Amsterdamse Winterparade. Dit gigantische in- en outdoor feest belooft wat!Zoals een winterplein met een foodmarket vol winterse kost, waar je ook met de kids marshmallows kunt roosteren boven een vuurtje, en pop-upversies van gerenommeerde Amsterdamse restaurants.

Maar ook een vijftig meter hoog (!) reuzenrad dat een fraai uitzicht op de hoofdstad biedt, een schaatsbaan van maar liefst 700 m2, een Christmas Cinema met comfortabele loveseats tussen de kerstbomen en vuurkorven waar nieuwe kerstfilms of kerstklassiekers te zien zijn.

In het Beer Village is het elke avond feest met live muziek en dj’s.

Helemaal klaar met alle drukte? In de welnessruimte staat de jacuzzi klaar. Volop vermaak voor jong en oud, kortom, in een überfeestelijke wintersetting. Wij hebben er zin in!Info: Winter Parade