Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het sneeuwt in de bioscoop!

Zullen we naar de film vandaag? De nieuwste bioscoopbeleving heet 4DX. Regent het in de film? Dan voel jij ook druppels! Pathé De Kuip in Rotterdam en De Munt in Amsterdam zijn de eerste in Nederland met een 4DX bioscoop. Dat is dus niet lekker relaxed onderuit hangen, maar hardcore meebeleven. R...

Het sneeuwt in de bioscoop!

Zullen we naar de film vandaag? De nieuwste bioscoopbeleving heet 4DX. Regent het in de film? Dan voel jij ook druppels!

Pathé De Kuip in Rotterdam en De Munt in Amsterdam zijn de eerste in Nederland met een 4DX bioscoop. Dat is dus niet lekker relaxed onderuit hangen, maar hardcore meebeleven. Regent het in de film, dan regent het ook in de zaal. Sneeuw voel je ook. Storm? Houd je sjaal binnen maar om, want je voelt de wind in je gezicht. Zelfs het lekkere parfum van de hoofdrolspeelster ruik je in de zaal. Zo zit je dus bijna letterlijk in de film. De stoelen kunnen alle kanten op bewegen, wat een achtervolgingsscène spectaculair maakt. In totaal zijn er zo’n twintig van dit soort effecten die het er voor de filmkijker intenser op maken.

Word je daar niet knettergek van dan? Mwah, dat schijnt mee te vallen. Je stapt na afloop niet bekaf de bios uit, want het 4DX-systeem beslaat hooguit een derde van de film. Het is dus geen pretparkattractie, maar voor maar vijf euro extra meer heb je toch mooi wat meegemaakt. Op naar de bios?