Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Goops kinky gift guide zorgt voor een héél warme kerst

Dat Gwyneth Paltrows Goop elk jaar met een gift guide komt, is geen nieuws. Wél bijzonder is dat er dit jaar verrassend veel spannende cadeautjes te koop zijn… De feestdagen komen er aan, dus zo zoetjes aan moet er geshopt worden. En wat doe je als je al het geld van de wereld hebt of absoluut ge...

Goops kinky gift guide zorgt voor een héél warme kerst

Dat Gwyneth Paltrows Goop elk jaar met een gift guide komt, is geen nieuws. Wél bijzonder is dat er dit jaar verrassend veel spannende cadeautjes te koop zijn…

De feestdagen komen er aan, dus zo zoetjes aan moet er geshopt worden. En wat doe je als je al het geld van de wereld hebt of absoluut geen inspiratie? Dan ga je naar Goop, de site van actrice Gwyneth Paltrow vol inspiratie voor een beter, mooier, gezonder leven. Én met een jaarlijkse gift guide voor de decemberdagen. De keuze aldaar is reuze en, het moet gezegd, bijzonder origineel. Wat te denken van een customized Fender gitaar vanaf 1750 dollar? ‘This + guitar lessons = the perfect starter kit’, staat erbij vermeld. Of deze: yellow submarine, prijs op aanvraag. Ook een leuke: een privé eiland in Belize met een prijskaartje van zes miljoen en het bijschrift: ‘The gift of complete and total solitude’. We zeiden het al: origineel, maar je moet wel geld op je rekening hebben.

Goede doelen

Overigens is het niet alleen maar decadentie in de gift guide. Vanaf 50 dollar doe je een Feeding America Donation ‘To help kids and families in need'. Of je kiest voor een maandelijkse donatie aan de ASPCA, een organisatie die zich inzet tegen dierenleed. Ook een optie: red een pony door 450 dollar te doneren aan Artemis Farm Rescue.

Sexy stuff

Maar het meest opvallende in de gift guide van dit jaar is de Lover Gift Guide. Daar staan wel vaker spannende cadeaus in, maar dit jaar heeft Gwyneth – je zou het niet zeggen, maar ze is me er een – zichzelf overtroffen met twaalf seksspeeltjes en fijne doch prijzige lingerie. Wat te denken van een sexy kanten kimono (595 dollar), een vergulde vibrator ketting (149 dollar), een play paddle voor een paar tikjes op de billen (195 dollar) of de pleasure puff ring van 673 dollar? En dat is nog maar een beginnetje, hè? Ga vooral even zelf naar goop.com voor de uitgebreide shoppinggids; inspiratie te over voor héél warme feestdagen.