Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Even een Bradley'tje doen

Say fromage! Emmanuel Macron en Theresa May hebben een heerlijk gevoel voor humor. Doet deze selfie je ergens aan denken? Het zijn vast geen makkelijke gesprekken die Frankrijk en Engeland momenteel voeren, maar de sfeer tussen Macron en May is goed. Lijkt het. Want de selfie die de prime ministe...

Even een Bradley'tje doen

Say fromage! Emmanuel Macron en Theresa May hebben een heerlijk gevoel voor humor. Doet deze selfie je ergens aan denken?

Het zijn vast geen makkelijke gesprekken die Frankrijk en Engeland momenteel voeren, maar de sfeer tussen Macron en May is goed. Lijkt het. Want de selfie die de prime minister van Engeland op social media knalde, zegt alles. De selfie werd gemaakt door Macron na een bijeenkomst in het Londense V&A Museum met leden van Franco-British Counsil, een organisatie die, simpel gezegd, bezig is met de band tussen de twee landen. Sommigen van hen kwamen na de speeches van May en Macron het podium op en zo ontstond blijkbaar het idee voor deze selfie. Gebaseerd op die van Bradley Cooper, tijdens de Oscars in 2014. Op die pic, die Ellen Degeneres op twitter plaatste, werd destijds 3,5 miljoen keer geretweet. Of Theresa May ook zoveel reacties gaat losmaken, is de vraag. Er mogen twee wereldleiders op de foto staan, het zijn natuurlijk geen Hollywood-sterren. Niettemin, ontzettende nice try. Vinden wij. Jullie?