• Lifestyle

Doe je straks mee met de Nationale Vrijmibo?

Doe je straks mee met de Nationale Vrijmibo?

Schenk jezelf wat in, schuif aan op Facebook!

Heb je na een week thuiswerk even behoefte aan een vrijdagmiddagborrel als afsluiting? A Bigger Circle heeft een event op Facebook aangemaakt voor een enorme vrijmibo conference call.

"De #coronahelden zijn dagelijks op pad om te zorgen dat wij zo snel mogelijk weer op vrijdag in de kroeg kunnen staan," zegt initiatiefnemer Stephan Reesink. "Ondertussen moeten wij, als 'niet-cruciale beroepsgroepen' vanaf de werkkamer, keukentafel, zolder en bezemkast de economie draaiende zien te houden."

Dat valt nog niet mee, als opsteker dus de Nationale Vrimibo. Hoe werkt het? "Iedereen mag inbellen op één voorwaarde, dat je klokslag 17:00 met iedereen het glas heft op de #coronahelden," zegt Reesink. "Van de vuilnisman die ervoor zorgt dat we hygiënisch door onze quarantaine heen komen, tot onze hulpverleners en de minister-president die een wereldrecord slaaptekort opbouwen."Wat gaan we doen?Reesink: "Voor de Nationale Vrimibo delen we vrijdag een link waarmee iedereen direct kan inbellen. Zorg dat je er in ieder geval om 16:55 bent. De mensen die thuis écht tegen de muren aanknallen zijn natuurlijk onze entertainers. Muzikanten, grappenmakers, goochelaars en ouderwetse kroegtijgers, die komend weekend nergens naartoe kunnen. Met die mensen gaan we er de eerste onmisbare conference call in de geschiedenis van maken. Doe je mee?"

Foto (c) iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in