Demi Moore isoleert met ex Bruce Willis

Demi Moore isoleert met ex Bruce Willis

Als het om zelfisolatie gaat, moet je jezelf de vraag stellen met wie je wekenlang in een huis wilt zitten. Demi Moore en haar dochters wisten het wel: met Bruce Willis.

Hoe het precies zit, is niet bekend. Maar verhaal gaat dat Bruce Willis in Los Angeles was voor werk toen de coronapandemie uitbrak en niet naar huis kon naar zijn vrouw en twee jonge dochters. En toen bij ex Demi en hun drie dochters in is getrokken.

De exen maken er zo te zien het beste van tijdens hun zelfisolatie, want in Los Angeles mag een stuk minder dan hier in Nederland. Samen met hun drie volwassen dochters en diens aanhang maken ze het daarom gezellig in huize Moore-Willis. In matching pyjama's.

Demi en Bruce waren van 1987 tot 2000 getrouwd, waarna zij nog jarenlang met Ashton Kutcher was en hij trouwde met zijn huidige vrouw Emma. In haar memoire Inside Out schreef Demi onlangs: "Gek om te zeggen, maar ik ben erg trots op onze scheiding."

"We hebben het hart van onze relatie, het hart van onze familie weten om te buigen in iets nieuws waardoor onze meiden een liefdevolle omgeving met hun beide ouders hebben kunnen kennen. We voelen ons nu meer verbonden dan voor onze scheiding."

Bruce's vrouw Emma lijkt ook helemaal on board: zij reageert hartstikke vrolijk onder de verschillende Instagram-posts van Demi en haar meiden. Demi was in maart 2019 ook bij de geloftenvernieuwing van Bruce en Emma, en zij steunden Demi bij haar boeklancering, afgelopen september.

Beeld: Instagram

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in