Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De weekendtips van Nouveau

Waar moet je dit weekend zijn?

weekendtips

Nog geen plannen gemaakt dit weekend maar wel zin om erop uit te gaan? Nouveau tipt! Van nieuwe hotspots tot aan boeken, we zetten een aantal leuke tips voor je op een rijtje.

Yeliz Çiçek en Anna Nooshin wekelijks te horen in hun podcast ‘How to get the job (done)’

In februari dit jaar hebben Yeliz Çiçek en Anna Nooshin hun gezamenlijke podcast ‘How to get the job (done)’ gelanceerd. Tijdens deze wekelijkse podcast bespreken Anna en Yeliz alles over carrière maken en ondernemen. Geheel in lijn met hun motto ‘Real queens don’t gatekeep’ delen ze hun netwerk en kennis met alle vrouwen die het net zoals zij willen maken in de mode- of mediabusiness.

Elke maandagochtend komt een nieuwe aflevering online, de perfecte kickstart van je week en inclusief genoeg inspiratie om je business of carrière een boost te geven. De bekende zakenvrouwen delen al hun kennis die zij de afgelopen 12 jaar opdeden in de media- en modewereld en zeker niet zonder een kritische noot of lach, want ze delen ook een innige vriendschap. Van investeren tot personal branding en tips voor effectief netwerken: alle onderwerpen om je business of carrière te laten glowen en growen komen voorbij.

How to get the job (done) is vanaf nu elke maandag te beluisteren. Tune hier in.

Nog leuker is dat Anna Nooshin en Yeliz Cecik de ‘Don’t leave me hanging!’ expositie cureren op Westfield Good Festival 2024. Westfield Mall Of The Netherlands organiseert van 13 tot en met 20 mei de tweede editie van het Westfield Good Festival, dat aanspoort om bewuster na te denken over je koopgedrag. Laat je in ’s lands meest vooruitstrevende overdekte mall een hele week lang inspireren door het immense kunstobject ‘Don’t leave me hanging!’. Hierin vind je 90 kledingstukken die een tweede leven verdienen, waaronder bijzondere items van influencers en ondernemers Anna Nooshin en Yeliz Çiçek. Hoe leuk is dat?

Kom tot rust bij The Beauty House by Pulitzer Amsterdam

The Beauty House by Pulitzer Amsterdam heeft onlangs haar deuren geopend! Deze oase van rust en schoonheid in De Negen Straatjes is een absolute must visit. Hier geniet je van een op maat gemaakte behandeling met een persoonlijke touch, die je innerlijke én uiterlijke schoonheid naar buiten brengen.

Verdeeld over drie etages, kun je hier een veelzijdigheid aan behandelingen ondergaan. Boven vind je de hair area waar je kunt genieten van een weelderig verzorgingsmoment. In het hart van The Beauty House bevindt zich de nail area, waar je je heerlijk in de watten kunt laten leggen met een mani-pedi momentje. Beneden is er ruimte voor facial treatments en massages – een oase van rust, waar behandelingen als de Reparative Face Treatment en Advanced Bodywork als signature treatments worden gegeven. The Beauty House biedt als eerste locatie in Nederland gezichtsbehandelingen met het populaire 111SKIN voor een natuurlijke glow.

Via deze link kun je jouw eigen selfcare-moment inplannen.

Foodfestival Lepeltje Lepeltje tovert de NDSM-werf tijdens het Pinksterweekend om tot bourgondisch borreloord

Lepeltje Lepeltje strijkt tijdens het Pinksterweekend voor het eerst neer in Amsterdam. Van vrijdag 17 mei tot en met maandag 20 mei bruist de NDSM-werf van bourgondische borrelaars, een veelzijdigheid aan keukens, live muziek en DJ’s en vele creatieve kunstwerken en activiteiten. De werf is voor de organisatie van Lepeltje Lepeltje bekend terrein: jaarlijks toveren zij de betongronden al om tot een creatief walhalla voor muziekfestivals Into the Woods ADE en ADE Hangover. De timetable voor het Pinksterweekend is compleet en te vinden op de website. Het foodfestival is voor iedereen gratis toegankelijk.

Lepeltje Lepeltje strijkt dit seizoen ook neer in:

Eindhoven - 9 t/m 12 mei (Hemelvaart), Anne Frankplantsoen

Dordrecht - 9 t/m 12 mei (Hemelvaart), Weizigtpark

Amersfoort - 17 t/m 20 mei (Pinksteren), Burgemeester Brouwerplantsoen

Zwolle - 14 t/m 16 juni, Park de Wezenlanden

Utrecht - 28 t/m 20 juni, Park Lepelenburg

Amersfoort, lokale editie - 22 t/m 25 augustus, Burgemeester Brouwerplantsoen

Openingsavond Holland Festival - “Rite of Spring”:

Dit is het openingsprogramma, geleid door vier bijzonder getalenteerde vrouwen. Allereerst de vrouwelijke componist, Caroline Shaw, maar ook een vrouw op de bok: Karina Canellakis is de chef dirigent van het Radio Filharmonisch Orkest. En twee vrouwelijke filmmakers die een film hebben gemaakt bij de twee werken die gespeeld worden.

Meestal wordt muziek als laatste toegevoegd aan een film, maar vanavond is het andersom: twee filmmakers maakten een film bij bestaande composities, die live worden uitgevoerd door het Radio Filharmonisch Orkest en Cappella Amsterdam onder leiding van Karina Canellakis.

De Braziliaanse theater- en filmmaker Christiane Jatahy laat zich inspireren door de compositie Music In Common Time van de Amerikaanse componist Caroline Shaw. De Griekse beeldend kunstenaar en regisseur Evangelia Kranioti gebruikt Stravinky’s meesterwerk Le Sacre du printemps als basis. Beiden willen ons met hun beelden aan het denken zetten over misstanden in onze wereld.

7 juni, Gashouder, Amsterdam

Tickets: €13-€53 euro

Creëer schoonheid van binnenuit met deze top beauty supplementen van Vitakruid

Met een lekkere crème of goede shampoo kun je jouw huid en haar goed verzorgen, maar wist je dat échte verzorging van binnenuit komt? En dat je met alleen voeding niet het beste resultaat bereikt? Door aan te vullen met de juiste vitaminen, mineralen en antioxidanten, krijg jij moeiteloos die strakke huid, vollere haardos en stevige nagels.

SilSolutions is de nummer één voor de verzorging van de haren. Deze drinkbare vorm van organisch silicium (een mineraal) zorgt voor een hogere opname dan andere siliciumvormen. Dit stofje speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van keratine, het hoofdbestanddeel van onze haren en zorgt voor prachtig, sterk en volumineus haar. Bovendien draagt de toegevoegde vitamine C bij aan de vorming van collageen, dat belangrijk is voor de huid. Zeg maar dag tegen rimpels en fijne lijntjes: hallo zachte, gladde huid!

Kijktips

Uitgelezen, of meer zin om met een bak popcorn een fijne film of spannende serie te bingen? Snappen we! Ook op de streaming-diensten is weer volop leuks te zien dit weekend.

In case you missed it: gisteren is de eerste helft van het derde Bridgerton-seizoen verschenen, en dat belooft natuurlijk weer heel veel goeds.

Op Videoland is vandaag bovendien het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis van start gegaan. In het zonnige Thailand gaan acht BN’ers met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aan. Wie zal er van Mark Baanders, Sophie Bouquet, Kaj Gorgels, Gallyon van Vessem, Susan Visser, Danny de Munk, Fresia Cousiño Arias, April Darby en Leafs met de winst vandoor gaan?

Lifestyle
  • NL Beeld