Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De weekendtips van Nouveau

Genoeg te doen dit weekend!

nouveau

Nog geen plannen gemaakt dit weekend maar wel zin om erop uit te gaan? Nouveau tipt! Van nieuwe hotspots tot aan boeken, we zetten een aantal leuke weekendtips voor je op een rijtje.

Geniet van Italiaanse sferen bij Pulitzer Amsterdam

Een ultieme smaakervaring, goed gezelschap, en tafelen tot diep in de nacht: dat is de Mediterraanse ervaring. Nu ligt Italië niet naast de deur, maar het Pulitzer Amsterdam biedt deze zomer weer volop Mediterraans vertier tijdens hun Long Table Lunch en Dinners!

Tijdens deze sfeervolle momenten geniet je van een elegant, Italian-inspired, viergangenmenu in de pittoreske setting van de Amsterdamse grachtenpanden in Pulitzer Garden. De editie van komende zondag is volledig uitverkocht, maar op 7 juli zijn er nog wel enkele plekjes. Meer informatie of je eigen dolce vita-moment reserveren? Dat doe je hier.

Fris wakker worden

We genieten van het zonnetje, daar niet van, maar die eindeloze nachten woelen door de warmte? Daar zijn we bepaald geen fan van. Gelukkig biedt Emma Sleep soelaas! Zij hebben namelijk een reeks fijne producten die ervoor zorgen dat je zelfs na de meest zwoele zomernacht lekker fris en fruitig wakker wordt. Van een uitgebreide selectie satijnen beddengoed tot een fluweelzacht en ultralicht dekbed: dat is fijn wakker worden!

Hoogtepuntje is ongetwijfeld het Zero Gravity-kussen, dat voorzien is van Emma’s unieke Air Grid-technologie. Hierdoor houdt je kussen warmte minimaal vast, en word je dus altijd lekker fris wakker! Je shopt je eigen zomernest via de website van Emma Sleep.

Shop je ultieme must-haves bij Catawiki

Een designer-parel op de kop tikken? Dan moet je diepe zakken hebben, veel geluk hebben bij je plaatselijke thrift shop, óf je slag slaan op Catawiki. Zo lanceert het platform morgen namelijk een bijzondere nieuwe functie, die het nog makkelijker maakt om de de designer-items bovenaan jouw verlanglijstje in de wacht te slepen: de langverwachte ‘Buy Now’-functie.

Met deze knop wordt het voor treasure hunters veel makkelijker om bijvoorbeeld een zeldzame Birkin-tas te kunnen bemachtigen. Meedingen in een veiling hoeft hiermee namelijk niet langer. De ‘Buy Now’-knop verschijnt onderaan het object en verdwijnt 24 uur voor de veiling afloopt als het object nog niet verkocht is. Dit biedt kopers zowel de mogelijkheid om direct te kopen als om mee te doen aan een veiling. Een Rolex Explorer werd op deze manier bijvoorbeeld al binnen één minuut verkocht, en een Hermès Kelly wisselde voor een recordbedrag van €25.000 van eigenaar via de ‘Buy Now’-functie. Een overzicht van het aanbod dat van deze nieuwe functie gebruikmaakt, vind je hier.

Kijktips

Uitgegeten, uitgescrolld, en uitgeshopt? Dan zit je goed met deze fijne kijktips!

Op Amazon Prime is vanaf vandaag de gloednieuwe historische dramaserie My Lady Jane te zien. Hierin staat een alternatieve versie van de Tudor-wereld centraal: wat als prins Edward, de zoon van de beruchte koning Henry VIII niét was overleden? En wat als Lady Jane Grey niét onthoofd was? Zet de popcorn maar klaar, want dit belooft héél veel goeds.

Voor een heerlijke dosis drag queen drama zit je goed bij HBO Max, waar eerder deze week de serie Trixie Motel is verschenen. Hierin werkt drag queen Trixie Mattel aan het openen van haar eigen motel, middenin de woestijn. Dat belooft humor, hysterische momenten, en héél veel bekende vrienden over de vloer.

Zo kom je je weekend wel door!

Lifestyle
  • Beau Monde
  • NL Beeld, Instagram, YouTube