Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De héél erg goed gevulde Oscar goodiebags 2018

Win je zondag geen Oscar? Och, de goodiebag t.w.v. 100.000 dollar maakt een hoop goed… Elk jaar worden de Oscar-genomineerden getrakteerd op een goodiebag. Geen tasje met wat proefmonstertjes en een blikje cola, meer een soort schatkist vol cadeaus, waar wij – gewone burgers – alleen maar van kun...

De héél erg goed gevulde Oscar goodiebags 2018

Win je zondag geen Oscar? Och, de goodiebag t.w.v. 100.000 dollar maakt een hoop goed…

Elk jaar worden de Oscar-genomineerden getrakteerd op een goodiebag. Geen tasje met wat proefmonstertjes en een blikje cola, meer een soort schatkist vol cadeaus, waar wij – gewone burgers – alleen maar van kunnen dromen.

Emma Stone was vorig jaar nog lucky (én een Oscar én een goodiebag), dit jaar vist ze achter het net. Da's jammer voor haar, want Times Magazine heeft de inhoud van de goodiebags 2018 en de bijbehorende bedragen achterhaald. Dit zit er zoal in.

12 nachten naar Tanzania en Zanzibar

Een luxe trip voor twee personen met privédiners en een privé safarigids gedurende heel de reis. Onder andere paardrijden, snorkelen, op wandelsafari en kookles van een topchef staan op het programma. Geschatte prijs: 11.300 dollar per persoon.

Een week vol spabehandelingen

In het luxe Golden Door Spa Resort kost een deep tissue massage van negentig minuten al zo’n 245 dollar. Een week vol behandelingen zal op ruim 1000 dollar uitkomen.

Een 23andMe DNA-test

Ook Hollywood-sterren vinden het leuk: op zoek naar je voorouders. Met een gezondheidstest erbij komt zo’n box op 199 dollar.

Zes nachtjes Hawaii

Met verblijf in het Koloa Landing Resort, waar een nacht in een luxe villa (met één slaapkamer) neerkomt op 500 dollar. Keer zes maakt dat een tripje van 3000 dollar.

10x personal training sessie

Met celebrity personal trainer Alexis Seletzky. Dat is niet de eerste de beste, en volgens Women’s Health kan één sessie al een kleine 500 dollar kosten…

Tripje Griekenland

Een nacht in het Avaton Luxury Villas Resort in Halkidiki in Griekenland komt neer op 460 dollar.

En nog wat losse ‘spulletjes’ zoals:

  • Een colour-changing lippenstift van Blush & Whimsey ($22)
  • Chocolaatjes van Chocolatine’s in een Chocouture Jewelry Box ($86)
  • Nepwimpers van Le Cèline t.w.v. honderden dollars
  • My Magic Mud tandpasta ($20)
  • Toegang tot de nieuwe datingapp Nevermissed nog vóór die gelanceerd wordt.

Behoorlijk luxe dus, maar wel een tandje minder dan vorig jaar. Toen had de goodiebag een waarde van zo'n 200.000.