Zien vanuit je luie stoel: Ting! van het Scapino Ballet

Zien vanuit je luie stoel: Ting! van het Scapino Ballet

Met muziek van The Nits #jeugdsentiment.

Aardig van het Scapino Ballet: om balletliefhebbers die nu niet naar het theater kunnen tegemoet te komen, hebben ze de hele voorstelling Ting! voor je klaargezet op Facebook. Het ballet blijft tot en met zondag 29 maart beschikbaar en volgens Nouveau's cultuurredacteur Marion is het "een prachtige voorstelling." Aanrader, dus. 

Zien vanuit je luie stoel: Ting! van het Scapino Ballet

Voor Ting! creëerde choreograaf Ed Wubbe samen met zijn dansers, de Nits en circusartiesten een magische en vervreemdende fantasiewereld. Waarin alles in één oogopslag anders kan zijn. Soms grotesk en gevaarlijk, dan weer ontroerend en poëtisch.

De adembenemende circusacts met jongleurs, acrobaten, aerial- en Chinese pole-artiesten vormen één geheel met de dynamische dans van Scapino. Met glansrollen van Scapino coryfeeën Bonnie Doets en Mischa van Leeuwen. De Nits geven de excentrieke wereld van TING! een eigen kleur met hun eigenzinnige pop, waaronder hits als Nescio en In The Dutch Mountains.

Foto's (c) Scapino Ballet 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in