Winactie: Thriller Caio Sicilia

Winactie: Thriller Caio Sicilia

Ciao Sicilia is de tweede thriller van bestsellerauteur Marelle Boersma in de serie Ik-vertrek thrillers. Als locatie koos ze het dorpje Modica dat bekend staat om haar chocolade. 

Anne is niet gelukkig met haar leven in Nederland. Ze is getrouwd met een crimineel met losse handjes die haar als zijn bezit ziet. Als ze de kans krijgt om een nieuw leven te beginnen grijpt ze deze kans met beide handen aan en vertrekt uit Nederland. Het moment dat Anne de envelop in een brievenbus laat vallen, weet ze dat ze nooit meer terug kan. Ze verandert ze haar naam in Sofia en gaat wonen in het stadje Modica op Sicilië in de hoop dat ze daar niet gevonden wordt...

Bestsellerauteur Marelle Boersma maakte haar droom werkelijkheid en vertrok naar Portugal met haar nieuwe liefde. Inmiddels organiseert ze daar heel succesvol schrijfvakanties en schrijft ze haar Ik-vertrek thrillers. Ciao Sicilia is Marelle’s tweede thriller in deze serie. Als locatie koos ze het dorpje Modica dat bekend staat om haar chocolade. Al in de tijd van de Azteken werd daar chocolade gemaakt.WinactieNouveau mag 3 boeken en 3 ebooks weggeven? Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de winnaars. Deze actie is gesloten!