Win Escape Room The Game!

Win Escape Room The Game!

Ontrafel het mysterie stukje voor stukje.

Live een escape room bezoeken zit er nog even niet in, maar het spel Escape Room The Game: Puzzle Adventures- Secret of the Scientist is een uitdagend alternatief.

In deze perfecte kruising tussen een Escape Room en een legpuzzel verken je een mysterieus huis en ontdek je stukje voor stukje de geheimen die het bevat. Lees het verhaal, maak de puzzel en speel nieuwe puzzelstukjes vrij door raadsels op te lossen en de code te ontcijferen.

Win Escape Room The Game!

De speldoos bestaat uit meerdere vakken met daarin puzzelstukjes en bijbehorende spelonderdelen. Na elke juiste code kom je een stukje verder en staat je weer een nieuwe uitdaging te wachten.

Uitdagende combinatie van het bekende Escape Room The Game en de vertrouwde legpuzzel

Speel het spel op je gemak in Puzzel Modus of zet de timer aan en probeer de beste score te halen in Escape Room Modus. Of je voorkeur nu uitgaat naar een ontspannend middagje puzzelen op een regenachtige dag óf juist een spannende uitdaging in de vorm van een race tegen de klok, dit puzzelavontuur mag niet in jouw spellenkast ontbreken.

Doe mee & win!

Win Escape Room The Game!

Nouveau mag 3 keer Escape Room The Game: Puzzle Adventures- Secret of the Scientist weggeven. Vul het formulier in, misschien kun jij dan straks wel genieten van dit heerlijke tijdverdrijf!  Deze winactie is gesloten!