Voor wie nooit genoeg kerstfilms kan zien

Door Ella Vermeulen
Voor wie nooit genoeg kerstfilms kan zien

WithLove introduceert: de visuele adventskalender.

Speciaal voor alle kerstfans: Xmas WithLove. Vanaf vandaag staan er op streamingsdienst WithLove elke week vijf nieuwe kerstfilms online en vanaf 1 december kun je elke dag een nieuwe kerstfilm opzetten. Kopje thee erbij, zak kerstkransjes naast je en dan maar knusser-de-knus genieten van al deze heerlijke guilty kerst-pleasures.

Voor wie nooit genoeg kerstfilms kan zien

Wat kun je verwachten? Zoenen in de sneeuw, romantische dates op de ijsbaan en glittercadeaus onder de kerstboom, uiteraard. In totaal verschijnen er ruim 70 kerstfilms op Xmas WithLove. Van Merry Kissmas en Christmas With A Prince ↑ tot A Christmas Wedding Date en Runaway Christmas Bride. De ene film is nog meer Christmassy dan de andere. Perfect voor de echte kerstfan, foute kersttrui optioneel.

Voor wie nooit genoeg kerstfilms kan zien

(c) Love Actually / Miramax

WithLove is de ultieme romantische streamingdienst van Nederland, met het grootste aanbod romantische films en series, die nergens anders te zien zijn en worden geselecteerd door romantische zielen die weten hoe een gevoelige snaar geraakt moet worden. Met een abonnement van 5,95 euro per maand kun je er overal en onbeperkt naar kijken.

Foto's (c) Brain Power Studio, tenzij anders aangegeven

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in