Verdrietig: MAFS-trouwambtenaar Walter Vermeer (49) overleden

Verdrietig: MAFS-trouwambtenaar Walter Vermeer (49) overleden

Vermeer laat een zoon, dochter en een vrouw achter.

Married At First Sight-trouwambtenaar Walter Vermeer is op 49-jarige leeftijd overleden. Dat bevestigt een woordvoerder van RTL. Vermeer was de afgelopen jaren een van de vaste gezichten van Married At First Sight (MAFS). Het laatste seizoen eindigde in februari met 1,3 miljoen kijkers.

Het trouwen van stellen die elkaar voor het altaar voor het eerst zagen, met zijn deelname als babs aan dat tv-format werd Tilburger Walter Vermeer het beroemdst. Afgelopen seizoen trouwde de Tilburger onder anderen Lars en Lizzy in het succesvolle tv-programma als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Ook in eerdere seizoenen van het programma sloot Vermeer al huwelijken af.

Veelzijdig talent

Hoe Vermeer is overleden, is niet bekend. Twee weken geleden was hij nog te zien als presentator voor Wij zijn jong, die jongeren helpen ontwikkelen. Begin dit jaar had hij een kleine rol in de TV Kantine en werd hij gepersifleerd door Erik de Vogel.

Naast zijn tv-optredens was hij in te huren als onder meer dagvoorzitter, spreker en trainer en gaf lezingen over zijn weg naar zelfvertrouwen. Ook schreef hij een kinderboek, De jongen met het baardje, over zijn jeugd. Als vierjarige raakte Vermeer ernstig verbrand tijdens een kerstviering op school.

Verdriet alom

De trouwambtenaar heeft samen met zijn echtgenote Chantal twee kinderen: zoon Dorus en dochter Lola. Zelf gaf hij twee keer het jawoord aan zijn geliefde, zo is online te lezen. De eerste keer officieel, voor de wet, de tweede keer verraste Vermeer Chantal met een nieuw aanzoek op haar 40e verjaardag ’om onze liefde nogmaals te bevestigen’.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in