Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Stapelgek op zijn vrouw: acteur Hugh Jackman viert 21ste huwelijksdag met lieve foto

Er zijn mannen die hun trouwdag vergeten, maar dat geldt niet voor Hollywoods meest begeerde getrouwde acteur: Hugh Jackman (48). Hij is nog altijd smoorverliefd op zijn Deborra-Lee (61) en de hele wereld mag dat weten.  Heerlijk, hoe deze man zijn eega nog altijd op handen draagt. Of achterna ja...

Stapelgek op zijn vrouw: acteur Hugh Jackman viert 21ste huwelijksdag met lieve foto

Er zijn mannen die hun trouwdag vergeten, maar dat geldt niet voor Hollywoods meest begeerde getrouwde acteur: Hugh Jackman (48). Hij is nog altijd smoorverliefd op zijn Deborra-Lee (61) en de hele wereld mag dat weten. 

Heerlijk, hoe deze man zijn eega nog altijd op handen draagt. Of achterna jaagt in de zee, want lol hebben ze volop. En dat al ruim twee decennia lang.

'De liefde van mijn leven'

De twee zijn deze week 21 jaar getrouwd en dat heuglijke feit deelde Hugh gisteren met de wereld door een liefdevolle selfie van hem en zijn echtgenote te posten op Instagram. Hij plaatste daarbij de tekst: 'Voor mijn grote liefde. 21 geweldige jaren. Ik hou van jou met heel mijn hart.' Wat een geluksvogel, die Deborra-Lee. En hij net zo goed, want zij moet wel heel leuk zijn als je zo lang gek op elkaar blijft.

 

To the love of my life. 21 glorious years. I love you with all my heart.

Een bericht gedeeld door Hugh Jackman (@thehughjackman) op

Perfecte match

Ze zijn duidelijk de perfecte match, zowel op de tennisbaan als daarbuiten. Hugh zei al eens in de talkshow van Ellen DeGeneres: "Deborra-Lee is het beste wat me ooit is overkomen, en het wordt alleen maar beter. Ik ben ook dankbaar dat ik haar heb leren kennen voordat ik beroemd was. We hebben alles samen meegemaakt." 

Lees ook: Yes, I do! 12 sterrenkoppels die wél bij elkaar zijn gebleven

Gelukkig gezin

De twee 'Aussies' ontmoetten elkaar op de set van een Australische tv-show, halverwege de jaren negentig. Een jaar later trouwden ze. Het stel heeft twee kinderen, Ava van 11 jaar en de 16-jarige Oscar, met wie ze een gelukkig gezin vormen.