Soms worden we moedeloos van alle berichten over droomkoppels die uit elkaar gaan. Daarom vieren wij de liefde met een lijst beroemdheden die bewijzen dat het wel kan: 12 onbreekbare liefdesduo's.

David en Victoria Beckham (17 jaar getrouwd)


Modeontwerpster en zangeres Victoria Beckham en voetballer David Beckham zijn sinds 1997 (ondanks Davids affaire met Rebecca Loos) onafscheidelijk. De Beckhams trouwden in 1999 en hebben vier kinderen.

Elton John en David Furnish (23 jaar samen, 2 jaar getrouwd)


Filmmaker David Furnish en zanger Elton John hebben sinds 1993 een relatie. Ze trouwden in 2014 toen het homohuwelijk legaal werd in het Verenigd Koninkrijk. Samen hebben ze twee kinderen.

Jamie Lee Curtis en Christopher Guest (32 jaar getrouwd)

Jamie Lee Curtis en Christopher Guest worden gezien als een van de meest nuchtere koppels van Hollywood. Ze trouwden in 1984 en zijn de trotse ouders van twee geadopteerde kinderen.

Michael en Shakira Caine (43 jaar getrouwd)

"Zij maakt me compleet. We zijn nog steeds erg verliefd. Dat waren we altijd al en dat zullen we altijd blijven", zei de acteur Michael Caine in een interview. Hij trouwde zijn vrouw en inspiratiebron in 1973.

Meryl Streep en Don Gummer (37 jaar getrouwd)

Wereldster Meryl Streep staat al vier decennia in de spotlight, maar weet haar privéleven zo normaal mogelijk te houden. Al 37 jaar is zij de vrouw van Don Gummer. Samen hebben zij vier kinderen.

John Travolta en Kelly Preston (25 jaar getrouwd)


De acteur en actrice zijn dan wel 25 jaar getrouwd, maar het was niet altijd rozengeur en maneschijn. Zo verloren de twee hun oudste zoon in 2009 en was hun huwelijk jarenlang onderwerp van hardnekkige roddels.

Tom Hanks en Rita Wilson (28 jaar getrouwd)


Tweevoudig Oscarwinnaar Tom Hanks is alweer 28 jaar getrouwd met Rita Wilson. Ook zij hebben een moeilijk pad moeten bewandelen: Wilson kreeg te maken met borstkanker, maar Hanks was haar liefdevolle steun en toeverlaat.

Sarah Jessica Parker en Matthew Broderick (19 jaar getrouwd)

In 1997 zijn de acteur en actrice in het huwelijksbootje gestapt. Het stel heeft vier kinderen. De Sex and the city-ster zei ooit over hun liefde: "We werken met veel toewijding aan onze relatie. Dankzij Matthew is er een wereld bijgekomen waarop ik verliefd ben geworden."

Kevin Bacon en Kyra Sedgwick (28 jaar getrouwd)


Kevin Bacon en Kyra Sedgwick ontmoetten elkaar in de jaren 80 op de set van een toneelstuk waarin zij samen speelden. In 1988 trouwden de twee. "Hij is eervol en hecht waarde aan ethiek. Hij heeft hoge, morele standaarden en hij liegt en bedriegt nooit,” zei Sedgwick over haar man.

Julia Roberts en Danny Moder (14 jaar getrouwd)


Op de set van The Mexican ontmoette Pretty Woman-ster Julia Roberts cameraman Danny Moder. Twee jaar later, in 2002, trouwde het stel. Samen hebben zij drie kinderen. Roberts noemt Danny haar thuishaven.

Oprah Winfrey en Stedman Graham (30 jaar samen)
Amerika's favoriet Oprah Winfrey is niet getrouwd. Ze is wel al 30 jaar samen met grote liefde Stedman. Het stel is verloofd sinds 1992, maar een bruiloft komt er niet. Oprah: “Ik wil niet trouwen, omdat ik dan niet het leven kan hebben dat ik wil."

Kurt Russell en Goldie Hawn (33 jaar samen)

Russell en Hawn hebben sinds 1983 een relatie. De actrice zei in een interview dat het huwelijksbootje niet in zicht is: "Een blijvende relatie gaat niet over een huwelijk. Het gaat over communicatie en aanpassingsvermogen. Je moet beiden willen dat het werkt, want als één van de twee zich daar niet voor inzet, lukt het niet. Inzet is de sleutel."

Beeldbron: Getty, Beeldbron Julia Roberts: AP