• Cultuur

Oergeestig: Karin Bloemen in 'De Kater van 2020'

Oergeestig: Karin Bloemen in 'De Kater van 2020'

Lekker omzien in wrok: de roast van een compleet jaar!

De 'roasts' van Comedy Central ken je van de afleveringen waarin een celeb – die daar zelf bij is - eens lekker op de korrel wordt genomen.

Oergeestig: Karin Bloemen in 'De Kater van 2020'

Vanavond wordt heel 2020 'geroast' door een keur van artiesten, waaronder Tooske en Bastiaan Ragas en Karin Bloemen.

'Het is niet anders, 2020 is een jaar waar we nog een flinke kater aan zullen overhouden,' meldt de Roast Redactie. 'Van lockdowns, geannuleerde evenementen en eenzame verjaardagsfeestjes tot complottheorieën, afgelaste vakanties, faillissementen en veel meer. Hoewel er ook een streep ging door de jaarlijkse Roast traditie, laten we het hier niet bij zitten en kondigen we de Comedy Central Kater van 2020 aan.'

Wat kun je verwachten? Een kloeke lijst aan comedians en BN'ers die 'het gruweljaar 2020' de wacht aanzetten. Zoals: Peter Pannekoek, Tooske & Bastiaan, Jeroom, Alex Ploeg, Soundos, Jorgen Raymann, Gerard Joling, Famke Louise, Karin Bloemen, Tygo Gernandt, Jeroom Snelders en Soundos El Ahmadi, Rayen Panday, Nienke Plas en Resley Stjeward, De Jeugd van Tegenwoordig en Jeroen Kijk in de Vegte. Hier en daar misschien een beetje grof, maar wel heel grappig en 2020 heeft het er tenslotte naar gemáákt.

De Comedy Central Kater van 2020 is op vrijdag 1 januari om 20:00 uur te zien op Comedy Central (Ziggo kanaal 15, KPN kanaal 12).

Openingsfoto (c) Carin Verbruggen / Nouveau /  DPG Media 2020

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in