Musicalliefhebbers worden op hun wenken bediend

Musicalliefhebbers worden op hun wenken bediend

Ook Stage Entertainment zet shows live! 

Toegegeven, het is niet te vergelijken met de sensatie van in een zaal zitten en het spektakel over je heen laten komen. Maar toch: voor de echte musicalliefhebber valt er online veel te genieten.

Eerder las je al op Nouveau dat De Graaf & Cornelissen hun musicals online zetten. Deze week is dat  'Wat Zien Ik?' met Ellen Pieters en Mariska van Kolck als leuke lichtekooien.

Ook Stage Entertainment biedt gratis registraties aan, maar nog veel meer. Stage Memories is 'een schatkamer vol fragmenten van iconische musicals, onvergetelijke hoogtepunten, backstage interviews en nog nooit eerder vertoond beeldmateriaal.'

Op dit moment te streamen: Rex (t/m 3 mei 2020), Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer (t/m 29 april 2020, met Chantal Janzen en René van Kooten) en Ramses ( t/m 26 april 2020, met Tom Jansen en William Spaaij). En in tegenstelling met in het theater: uit volle borst meezingen en dansen mág.   

Foto's (c) Stage Entertainment

Geen nieuwe NOUVEAU meer te koop in de winkel? Geen nood, je kunt het nieuwste nummer ook los bestellen, nu tijdelijk zonder verzendkosten!