Lockdown-tip: vormgever Karen leest...

Lockdown-tip: vormgever Karen leest...

Wat te doen tijdens deze semi-verplichte thuiszitdagen? NOUVEAU-vormgever Karen duikt in haar boekenkast en heeft een lekkere powervrouw-leestip voor je.

Boeken waar je ook nog wat uit kunt halen, op werkgebied bijvoorbeeld. Daar houden we van, in deze coronatijden. NOUVEAU's Karen tipt je één van haar favorieten, waar we allemaal iets van kunnen opsteken (want waarom niet inzetten op persoonlijke groei in deze gekke dagen?).

Nice girls don’t get the corner office — Lois P. Frankel

Karen: "Heerlijk boek dat handvatten geeft om te groeien en bloeien in je werk. Het biedt ontzettend veel inzichten, bijvoorbeeld in werkprocessen en hoe je daar als mens mee omgaat."

Lockdown-tip: vormgever Karen leest...

Zij kan het weten

Schrijfster Lois P. Frankel weet veel van het werkende leven, als coach en bedrijfstrainer. Vijfentwintig jaar lang runde ze een praktijk voor psychotherapie waar ze voornamelijk werkende vrouwen behandelde. Nice girls don't get the corner office is het resultaat van al die praktijkervaring.

Lockdown-tip: vormgever Karen leest...

Het gaat over de meest gemaakte fouten van vrouwen op hun werk, geeft suggesties om grip te krijgen op je carrière en het beschrijft manieren waarop je jezelf in de weg zit bij het benutten van al je talenten. 

Eva Jinek is fan, net als onze Karen en hopelijk straks jij.

Beeld: Karen Terpstra/Boekerij

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in