Kijktip: bloedstollende serie Your Honor

Kijktip: bloedstollende serie Your Honor

Hoe ver ga je om je kind te beschermen?

Voor de liefhebbers van lekker in spanning zitten en uit kunnen kijken naar de volgende aflevering: de nieuwe thrillerserie Your Honor. Ofwel: 10 afleveringen lang dansen met de duivel.

Hoe ver ga je om je kind te beschermen? Voor de gerespecteerde rechter Michael Desiato, gespeeld door Breaking Bad-acteur Bryan Cranston, een vraag die leidt tot één groot web van leugens en bedrog.

Kijktip: bloedstollende serie Your Honor

Wanneer zijn zoon een verkeersongeluk veroorzaakt, wegvlucht en er later achter komt dat het slachtoffer om het leven is gekomen, probeert Michael zijn zoon te beschermen door bewijsmateriaal te laten verdwijnen.

De vader van het verkeersslachtoffer, de machtige misdaadbaas Jimmy Baxter, doet er alles aan om te achterhalen wie zijn zoon gedood heeft.

Your Honor is een remake van de succesvolle Israëlische serie Kvodo, met in de hoofdrol de met een Golden Globe-genomineerde Bryan Cranston die Desiato werkelijk weergaloos neerzet. De serie is van de makers van o.a. The Good Wife en The Night Of, vanaf vandaag (woensdag 24 maart 2021) wekelijks dubbele afleveringen om 20.30 uur exclusief op Net5 en KIJK.nl.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in