Kijktip: 20 jaar Musical Awards, de jubileumeditie!

Kijktip: 20 jaar Musical Awards, de jubileumeditie!

Pia Douwes ontvangt de prestigieuze Oeuvre Award.

Het Musical Awards Gala heeft dit jaar voor de 20e keer plaats en wordt vanavond  feestelijk gevierd in RTM Stage, de grote theaterzaal van Rotterdam Ahoy. Na twee jaar afwezigheid keert het gala terug met een speciale jubileumeditie '20 Jaar Musical Awards - The Greatest Show’. 

Unieke optredens te zien die speciaal voor dit jubileumgala zijn gemaakt

Tijdens deze bijzondere live show blikt musical connaisseur Frits Sissing, als gastheer van de avond, terug op de afgelopen edities van het gala. Er zijn unieke optredens te zien die speciaal voor dit jubileumgala zijn gemaakt en uiteraard worden de Musical Awards voor het huidige theaterseizoen uitgereikt.

Sissing verheugt zich om deze speciale jubileumeditie te presenteren: "Een jubileumeditie moet groots gevierd worden. Hoe bijzonder is het dat we daarom weer terugkeren naar Rotterdam, waar het ooit begon. Nu de theaters weer open zijn en het Nederlandse publiek weer kan genieten van de grote diversiteit aan musicals, zetten we tijdens 20 Jaar Musical Awards - The Greatest Show musical uitgebreid in het zonnetje. Met fantastische optredens en de uitreiking van de prestigieuze Awards. Glitter en glamour, het wordt een feestelijke editie. Ik kijk er zeer naar uit".

Geschiedenis van de Musical Awards 

De Musical Awards werden in 2000 voor het eerst in het leven geroepen door de Stichting Musical Awards met als doel jaarlijks een aantal prijzen toe te kennen aan personen die in het desbetreffende theaterseizoen een buitengewone prestatie hebben geleverd in een musical.

‘20 Jaar Musical Awards - The Greatest Show’ is vanavond (donderdag 28 april 2022) te zien bij AVROTROS om 20.35 uur op NPO 1.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in