Hilarisch én hysterisch: nieuwe afleveringen Chateau Meiland

Door Ella Vermeulen
Hilarisch én hysterisch: nieuwe afleveringen Chateau Meiland

Zet je alvast een flesje wijn koud?

In het nieuwe seizoen van Chateau Meiland kun je verder meeleven met de avonturen van kasteelheer Martien Meiland, zijn steun en toeverlaat Erica, dochters Maxime en Montana en kleindochter Claire. Dit seizoen staat in het teken van, hoe kan het ook anders: de terugkeer naar Nederland.

De coronacrisis heeft de beslissing om het kasteel te koop te zetten in een stroomversnelling gebracht. De familie heeft in het Gelderse Hengelo een nieuw stulpje op de kop getikt en zal het Franse leven uiteindelijk achter zich laten.

Het besluit om Chateau Marillaux te verkopen betekent nóg meer werk aan de winkel. Openstaande klussen worden opgepakt en de eindeloze to do lijst wordt afgestreept. Door corona is de familie op elkaar aangewezen en steken ze gezamenlijk de handen uit de mouwen. Het kasteel moet tenslotte verkoopklaar worden gemaakt: van de gastenkamers en de tuin tot aan het zwembad.

En er komt nog veel meer om de hoek kijken: de familie doet er alles aan om Nadège, de huishoudster van het kasteel, goed achter te laten nu er geen gasten meer op het kasteel verblijven. Als hun aannemer dan ook nog wordt opgenomen in het ziekenhuis, ligt al het werk stil en dient de volgende uitdaging zich alweer aan.

Chateau Meiland is vanaf 31 augustus twee keer in de week te zien: op maandag en donderdag om 20.30 uur bij SBS6.

Foto (c) SBS6

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in